2024. 03. 28, Csütörtök 






Közvetlen bejelentkezés a WebMail felületre.



2006 decembertől még alacsonyabb percdíjakon beszélhet kábeltelefon szolgáltatásunkat igénybe véve!
2006 ősztől már az ország alábbi településein élő telefon előfizetőkkel beszélhet hálózaton belül: Szentendre, Leányfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Szob, Szokolya, Kismaros, Verőce, Zebegény, Tahi, Tahitótfalu, Pócsmegyer, Surány, Kosd, Szentgotthárd, Kiskunmajsa, Pilis, Encs, Soltvadkert, Szarvas.

A Dunakanyar Holding Kft. legújabb szolgáltatása, a Kábeltelefon, ami egy teljesen új, kedvezményes telefonszolgáltatás.

A Dunakanyar Holding a saját hálózatával társszolgáltatókon keresztül más belföldi és külföldi telefonszolgáltatókhoz kapcsolódik, ezért Szentendrén is lehetőség nyílik a kedvezményes tarifájú, vezetékes telefonszolgáltatás igénybevételére. A szolgáltatás megfelel a helyhez kötött telefonra vonatkozó ITU-T ajánlásoknak, illetve ETSI szabványoknak.

A Kábeltelefon szolgáltatással csökkentheti telefonszámláját! Nincs kapcsolási díj, a hálózaton belüli hívások ingyenesek. Továbbra is a megszokott módon, meglévő vezetékes készülékével telefonálhat, vagy áttérhet a jövő telefonjaként számontartott IP telefonkészülék használatára. Előhívószámokat egyik esetben sem kell tárcsáznia.

A szolgáltatás díjszabásáról olvashatnak ezen az oldalon, illetve letölthetik a percdíjakat tartalmazó PDF filet innnen.